Japanese products store in Norway

Hvem startet Minami?

Minami ble startet av en jente som flyttet til Norge fra Japan for å studere.

Hun hadde svært lite kunnskap om Norge før hun flyttet, det eneste hun visste var at været i Norge var kaldt og at Norge eksporterer store mengder laks.

Men da hun kom til Norge, tok det ikke lang tid før hun falt pladask for menneskene, kulturen og naturen. I tillegg elsker hun også Nordisk design innenfor porselen, Figgjo og Stavangerflint er hennes favoritt merker.

Det hun savner mest er Japansk «Kawaii», noe hun sliter å finne i Oslos mange butikker. Derfor bestemte hun seg for å dele Japansk «Kawaii» med Norge gjennom å importere slike kvalitetsprodukter fra hennes hjemland. 

Våre verdier:

Åpenhet og Ærlighet.

For oss er åpenhet og ærlighet de mest sentrale verdiene i enhver relasjon, spesielt mellom deg som kunde og oss som selger.  Derfor er det helt essensielt for oss at dine behov blir ivaretatt og at du føler du kan stole på oss. Noe vi skal etterstrebe gjennom en gjennomsiktig og ansvarsfull profil.

En nettbutikk for alle.
Vi har som mål om at vår nettbutikk skal være en nettbutikk for alle. Hos oss finner du et stort utvalg av forskjellige varer som vi har håndplukket fra mange forskjellige leverandører.

Alltid i utvikling.
 
Vi er stolt av vår nettbutikk, våre medarbeidere og alt arbeidet som ligger bak. Men det betyr ikke at vi skal lene oss tilbake og si oss fornøyd med det vi har gjort. Vi skal derimot være en  fremoverlent og innovativ bedrift. I kawaii.minami.no er vi i konstant utvikling. 

Close Menu
×
×

Cart